Anna Rank

Case:
Anna holder mange bolde i luften
Anna Rank er uddannet speditør og er således vant til at have løbende kontakt til kunder, leverandører og myndigheder. Hun trives med at have mange bolde i luften på en gang. Pr. 1. november 2009 er Anna Rank ansat hos Bernstein til at varetage den løbende kunde- og leverandørkontakt. Det er også Annas ansvar, at samhandelsaftaler løbende bliver optimeret og ajourført.
»Selv om jeg kun har været ved Bernstein i kort tid, føler jeg virkelig at jeg er havnet på den rette hylde. Som speditør er jeg vant til at skulle have overblik og holde mange bolde i luften på en gang. Det skal jeg også hos Bernstein, men her får jeg derudover lejlighed til at fordybe mig i konkrete produkter og servicere vores kunder på en mere tæt og langvarig måde. Min holdning er, at jo mere man sætter sig ind i sine kunders forretning, jo bedre er man i stand til at give en ordentlig service. Derfor glæder jeg mig rigtigt meget til at lære mere om både Bernsteins produkter og kunder,« sagde Anna Rank, da hun lige var trådt ind ad døren til Bernstein A/S.
Det it-system, der er bindeleddet mellem Bernstein og vores kunder, kendte Anna alt til i forvejen. Hun har allerede foreslået forbedringer i proceduren, ligesom hun hurtigt har lært at jonglere rundt med de tekniske termer og el-faglige udtryk, vi bruger i vores branche. Anna Rank har hele tiden vidst, at hun ikke ville vende tilbage til speditørbranchen efter de to barselsperioder, hun netop har overstået:
»Måske skyldes det en opvækst i et baglokale til min fars el-installationsforretning, at jeg synes el-tekniske komponenter og termer er så spændende... Men måske skyldes det bare almindelig nysgerrighed og et stort ønske om at lære noget nyt,« funderer Anna Rank med et smil, der er ligeså gådefuldt, men mere hjerteligt end Mona Lisas.
Hvis du allerede nu har forhold vedrørende samhandelen, som du gerne vil drøfte med Anna, så kan du sende en mail ved at KLIKKE HER.