Henrik Ovesen

Case:
Henrik kombinerer faglighed med fantasi
Henrik Ovesen er pr. 1. oktober 2009 ansat til at varetage rådgivning og teknisk salg til Bernsteins kunder. Han er uddannet el-installatør og har de sidste 12 år arbejdet med teknisk support og automatik - blandt andet i forbindelse med el-styretavler til den maritime sektor.
»Jeg ved, at det kræver et indgående produktkendskab, men også en evne til at sætte sig ind i kundernes verden og tankegang, hvis man skal kunne rådgive og sparre om el-løsninger, der kan optimere kundernes egen virksomhed,« siger Henrik Ovesen, der faldt for præcis denne kombination ved stillingen hos Bernstein.
Henrik vil her i starten bruge en del tid på at sætte sig dybt ind i Bernsteins produkter og deres anvendelse.
»Jeg forventer faktisk, at Bernsteins kunder vil lære mig lige så meget, som jeg kan lære dem,« siger Henrik med et smil.
Han opfatter sin evne til at lære og suge til sig, men også evnen til at formidle denne viden videre, som sin største styrke. Den udspringer af en erfaring med både teknik og markedsføring. Henrik Ovesen glæder sig til at komme i gang med arbejdet. Hvis du har behov for sparring med Henrik, er du velkommen til at kontakte ham. Klik HER for at sende en mail.